Platforma je dio projekta ,,Afirmacija i unaprjeđenje plasmana crnogorskih poljoprivrednih proizvoda na domaće tržište” koju finansira Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja. Ovaj projekat kao svoj glavni ima afirmaciju crnogorskih poljoprivrednih proizvođača kao i njihovu kontinuiranu edukaciju o različitim modalitetima kroz koje mogu plasirati svoje proizvode na crnogorsko tržište.

U eri globalizacije i otvorenih granica, stopa uvoza poljoprivrednih proizvoda jako je visoka. S tim u vezi, crnogorski proizvođači vrlo često suočavaju se sa problemom konkurencije, odnosno postaju manje konkurentni na domaćem tržištu u poređenju sa velikim i afirmisanim proizvođačima iz inostranstva koji značajna sredstva ulažu I u marketing, pa su tako više prepoznati od strane kupaca, što automatski utiče na smanjenje potražnje crnogorskih proizvođača.

www.samodomace.me

NAŠA PLATFORMA

image

Platforma www.samodomace.me povezuje zainteresovane kupce domaćih poljoprivrednih proizvoda sa crnogorskim individualnim poljoprivrednim proizvođačima.

Platforma će individualnim poljoprivrednim proizvođačima potpuno besplatno ponuditi uslugu promocije svojih proizvoda. Takođe, marketing tim inicijatora projektnih aktivnosti voditi računa o adekvatnoj vidljivosti portala kroz pružanje marketinške potpore.

Iz bašte u tvoj dom

Konzumirajte najkvalitetnije domaće poljoprivredne proizvode! Naši poljoprivrednici vas pozdravljaju iz njihovih gazdinstava i nude proizvode sa svojih gazdinstava. Domaće je zaista najbolje!

NAŠI PARTNERI

image